Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana yeni transferler Sercan, Eren, Paulo Henrique, geçen sezon Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen Murat Tosun ile Onur, Zeki, Bora, Barış Ataş, Ferhat, Tayfun, Mehmet Çakır ve Mustafa Yumlu olmak üzere 12 futbolcu katıldı.

25 Haziran Cumartesi gününe kadar tüm futbolcuların Trabzon'a geleceği ve tam kadro yapılacak antrenmanların ardından 29 Haziran Çarşamba günü de bordo-mavili takımın yurt dışı kampı için Hollanda'ya gideceği bildirildi.

Yaklaşık 1 saat süren ve kondisyon ağırlıklı geçen antrenmandan önce teknik direktör Güneş, futbolcularla kısa bir konuşma yaptı. Güneş, yeni transferleri diğer oyunculara tanıttı. Geçen sezon ameliyat olan Onur, antrenmanda takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalıştı.

-TARAFTARLARDAN DESTEK-

Bordo-mavili takımın yaptığı ilk antrenmana taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Antrenmanı yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu izlerken, taraftarlar 'Şampiyon Trabzonspor' tezahüratlarıyla bordo-mavili takıma destek verdiler.

Taraftarlar, Galatasaray ile anlaşan Selçuk İnan'a da olumsuz tezahüratlarla tepki gösterdiler.

-POLONYALI BEKLENİYOR-

Trabzonspor'un ön protokol yaptığı Polonyalı Adrian Mierzejewski de Trabzon'a bekleniyor.

Mierzejewski'nin büyük olasılıkla 22 Haziran Çarşamba günü Türkiye'ye geleceği ve ertesi gün de resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürecek.