Trabzonspor sahasında ağırladığı Bursaspor'la 1-1 berabere kalarak kötü gidişi durduramadı. 13. dakikada Ergiç'in serbest atışında iyi yükselen Turgay, kaleci Sylva'nın üstünden topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 28. dakikada Selçuk'un pasıyla soldan ceza alanına giren Colman, kaleci İvankov ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere göndererek takımına beraberliği getirdi: 1-1.

BASKI SONUÇ VERMEDİ

İkinci yarıda bordo-mavililer gol için bastırmasına rağmen başarılı olamadı. 52. dakikada Engin Baytar'ın ceza yayı üzerinden çok sert şutu auta gitti. 54'te Colman'ın ortasında iyi yükselen Ceyhun'un kafası direğin dibinden auta çıktı. 63'te Turgay'ın ceza sahası önünden şutu az farkla auta çıktı. 77'de Volkan'ın çalımlarla ceza sahasına girerek yaptığı vuruşu Sylva son anda kornere çeldi.


Forvetler gol orucunda!

Bordo-mavili takımda golcülerin suskunluğu teknik heyeti düşündürüyor. Şu ana kadar oynanan 6 resmi maçta atılan 6 golün hiçbirinin forvet oyuncuları Umut ve Gökhan Ünal'dan gelmemesi dikkat çekti. UEFA Avrupa Ligi'nde Toulouse ile oynanan iki maçta atılan goller Ceyhun ve Song'tan gelirken Ligdeki Sivasspor maçında ağları orta saha oyuncuları Selçuk ve Ceyhun sarstı. Diyarbakırspor karşısındaki tek golü stoper Giray atarken Manisa maçı ise golsüz geçildi. Dünkü maçta bordo-mavililerin tek sayısı ise Colman'dan geldi. Öte yandan maç sonrası taraftarlar “Yönetim istifa” diye tempo tuttu. /yenişafak