Yeni Malatyaspor deplasmanında alınan 1-0'lık yenilginin ardından Trabzonspor'un başkan yardımcıları Mehmet Yiğit Alp ve Önder Bülbüloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Nevzat Aydın, Tuncay Bekiroğlu, Yiğit Oğuz Duman ve Özer Bayraktar yaptıkları ortak yazılı açıklamada istifa ettiklerini açıklamıştı.
 
Trabzonspor'un 70. genel kurulunda Muharrem Usta kulüp başkanlığına seçilmiş, Nevzat Aydın'da başkan yardımcısı olarak Usta'nın yönetiminde yer almıştı. Usta ile Aydın arasında bir süre sonra sorunlar yaşanmış ve Nevzat Aydın başkan yardımcılığı ve futbolla ilgili görevlerinden ayrılmıştı.
 
6 yöneticinini istifasının ardından Muharrem Usta ve görevine devam eden yöneticiler tarafından bu istifaların, kulübü genel kurula sürüklemek için daha önceden planlanmış bir eylem olduğu ileri sürülmüştü.
 
Bu tartışmalar devam ederken, Trabzon Fikir Kulübü adlı oluşumdan, Muharrem Usta yönetiminin istifa ederek seçime gitmesi gerektiği açıklaması gelmişti.
 
Bu açıklama konuşulurken bu kez gündeme Trabzon Fikir Kulübü'nün Muharrem Usta'nın başkan seçilde kongre öncesinde Nevzat Aydın için attığı tweet gündeme geldi.
 
Trabzon Fikir Kulübü'nün seçimli genel kuruldan üç gün önce resmi Twitter hesabından Muharrem Usta'nın listesinden seçime giren Nevzat Aydın'ın resmiyle 'Bize bu basamak da yetmez. Seni başkan yaptıracağız' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yapılmıştı.
 
Bu tweet istifaların ardından yeniden gündeme gelerek, Trabzonspor camiasında tartışılmaya başlandı. 
İşte o tweet: