Serkan ile bir topu direkten dönen Trabzonspor 68'de Colman'ın kullandığı penaltıda da kaleci Mahmut'a takıldı, kötü gidişi durduramadı.

Geçen hafta G.Birliği deplasmanında 2 puan bırakan Trabzonspor sahasında ağırladığı Gaziantepspor ile de 0-0 berabere kalarak ligde bir yara daha aldı. Trabzonspor'un geliştirdiği ataklarda G.Antep kalecisi Mahmut gol izni vermedi. 22. dakikada süratle ceza alanı içine giren Serkan'ın sert şutu direğe çarparak oyun alanına döndü. İlk yarının son 10 dakikasında G.Antep kalecisi Mahmut Trabzonspor'un 3 net pozisyonunu çelmeyi başardı. 68'de kazanılan penaltıyı Colman kullandı, kaleci Mahmut topu çelerek yine kalesini gole kapattı.

10 pozisyon, 1 penaltı yetmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Gaziantep karşısında bir çok pozisyon bulduklarını ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi. “10 pozisyon, 1 penaltı ve maçı kazanamadık” diyen Belçikalı teknik adam, “Çünkü gol atmadık. Her defasında bir takım sorunlarla karşılaşıyoruz. Birçok pozisyon bulduk ama gole çeviremedik. Gol pozisyonu bazında çok memnunum. Takımda bazı sorunlar var ama düzeltilemeyecek sorunlar değil” diye konuştu./yeni şafak