Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 6-1, sahasında da Antalyaspor'u 3-1 yenerek kötü günleri geride bırakan bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni de yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Sivasspor galibiyetinin ardından arzu etmedikleri sonuçlar aldıklarını belirterek, ''Arzu etmediğimiz
bir şekilde takımda düşüşler oldu. Son 2 haftada ise üst üste galibiyetler aldık. Yarın Gençlerbirliği maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Önlerinde zorlu maçların bulunduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, ''Bu maçları da kazanarak zirvede yer almak amacındayız. Kadromuza güveniyoruz'' diye konuştu.

Bu arada, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'ya herhangi bir ceza verilmesinin yönetim kurulunun gündeminde olmadığı bildirildi.
Bu akşam basına kapalı yapacağı son çalışmanın ardından başkente gidecek bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Sylva, Tayfun, Giray, Egemen, Ferhat, Serkan, Selçuk, Colman, Gabriç, Umut ve Gökhan 11'i ile çıkması bekleniyor./fotomaç