Bursa'da eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrılan 21 yaşındaki kadına tecavüz ettikten sonra, arkadaşlarıyla da ilişkiye girmeye zorladığı iddia edilen büfeci, bir aylık takibin sonunda yakalandı. Genç kadınla bir tost karşılığında kendi isteğiyle birlikte olduğunu öne süren zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YARI ÇIPLAK HALDE KAÇIP POLİSE SIĞINMIŞTI

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde bir ay önce meydana gelen olayda, 2 yıllık evli 21 yaşındaki R.B. eşiyle tartıştıktan sonra gezmek için dışarıya çıktı. Setbaşı Caddesi üzerinde bir süre dolaşan R.B., karnı acıkınca tost almak için İ.S.'ye (26) ait büfenin önünde durdu. Genç kadının ağladığını gören büfe sahibi, kalacak yeri olmayan R.B.'yi evine götürdü. Burada genç kadını darp ederek tecavüz ettiği öne sürülen İ.S. iddiaya göre eve amcasının oğlu A.S.'yi çağırarak R.B.'yi ilişkiye girmeye zorladı.

Olanların ardından sokak kapısının kilitli olmadığını gören genç kadın, yarı çıplak halde kaçarak polise sığındı. Şikayet üzerine harekete geçen polis A.S.'yi gözaltına alırken, büfeci İ.S. kayıplara karıştı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri bir aydır aradıkları büfeci İ.S.'yi bir akrabasının evinde saklanırken buldu.

Gözaltına alınan İ.S.'nin emniyetteki ifadesinde "Ben zorla bir şey yapmadım. Bir tost karşılığında ilişkiye girdik. Kendisi istedi" dedi. Adliyeye çıkarılan İ.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mİlliyet