Vali Hüseyin Avni Coş, 31 yıldır çeşitli il ve görevlerde kamuya hizmet eden Mahalli İdareler İl Müdürü Şerife Bardakçı için bir veda yemeği düzenledi. Veda yemeğine Vali Coş"un yanı sıra Vali Yardımcıları, daire müdürleri ve Bardakçı"nın mesai arkadaşları katıldı.
Yemekte konuşan Vali Coş; Aydın"da göreve başlamasının ardından 10 aydır Şerife Bardakçı ile çalıştığını ve kendisinin özellikle mesai fedakarlığını hayranlıkla izlediğini söyledi. Bardakçı"nın 31 yıllık memuriyet hayatı içerisinde devlete hizmet veren, elinden geldiğince yararlı olmaya çalışan ve gençlere örnek gösterilebilecek bir kişi olduğunu belirten Vali Coş, “Hepimiz biliyoruz ki, emeklilik de memurluk hayatının bir evresidir. Devletimize verdiği 31 yıllık uzun bir hizmeti nedeniyle arkadaşlarım ve ben de ilin en üst amiri olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Emekliliği; şerefle, haysiyetle ve sağlık içerisinde, hepimize nasip etmesini de Yüce Allah"tan temenni ediyorum” dedi.
Bardakçı"nın emekliye ayrılmasının kendilerinden tamamen ayrılacağı anlamına gelmediğine işaret eden Vali Coş, “İlimiz için bilgi ve birikimlerini paylaşarak katkılarına devam edeceği düşüncesiyle kendisine kapılarımız sürekli açıktır. Ben kendisine ve ailesine emeklilik hayatında huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.
Vali Coş; konuşmasının ardından Bardaçı"ya verdiği hizmetlerden ötürü çini işlemeli porselen tabak ve şükran plaketi takdim ederek, teşekkür etti.
“31 yıllık devlet memurluğu süreci içerisinde verdiğim hizmetlerden ötürü çok onur ve gurur duydum” diyen Mahalli İdareler İl Müdürü Şerife Bardakçı da, “Üniversiteyi bitirip ilk memurluğa başladığında banka sektöründen çok güzel iş teklifi almama devlet teşekkülü olan İçişleri Bakanlığı uhdesinde çalışmayı tercih ettim. Yüzümün akıyla 31 yılı bitirip emekli olduğum içim mutlu ve huzurluyum. Emekliliğim sürecine; şimdiye kadar nasıl çalıştıysam yine aynı şekilde devam edeceğim. Bilginin konuşuldukça, paylaşıldıkça çoğaldığı inancındayım. Bu etkinliği düzenleyen Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün burada da beni yalnız bırakmayan torunlarım ve aileme daha fazla vakit ayırmak için bu kararı aldım. Ama bundan böyle de hem gölünden hem de ziyaretlerimde mesai arkadaşlarımla beraber olacağım” şeklinde konuştu. -iha