Babaannesini baltayla yaralayıp kilere kilitledi. Kasadaki 30 bin lira ve altınları alıp kaçtı. Antalya'da bir otelde Rus kadınlarla paraları yerken yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Orhaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, anne ve babasının düğüne gitmesinden faydalanan B.Ö.(17), evde yalnız
kalan babaannesi Nefize Özden'i (73) başına balta sapıyla vurup kilere kilitledi. Arkadaşı Emin Yılmaz (27) ile birlikte eve çilingir çağıran B.Ö. babaannesine ait kilitli kasayı açtırıp içerisindeki 30 bin TL para ile altınlarını alıp kaçtı. Olayın ortaya çıkması üzerine polis harekete geçti ancak zanlıların izine rastlayamadı.

RUS KADINLARLA BİR HAFTADA 15 BİN LİRA YEDİLER
Olayın üzerinden bir hafta geçtikten sonra bir ihbarı değerlendiren Asayiş Büro Amirliği Gasp Büro ekipleri Emin Yılmaz ve B.Ö.'nün Antalya Altınkum'da tatil yaptıklarını tespit etti. Antalya'ya giden ekipler savcılıktan alınan arama kararıyla 2 zanlının kaldığı otele baskın yaptı. Polis, 2 kafadarı otel odasında Kurtlar Vadisi dizisini izlerken gözaltına aldı. B.Ö. ve Yılmaz'ın gasp ettikleri 30 bin TL para ve altınları Rus kadınlarla harcamak için çaldıkları ortaya çıktı. Zanlıların bir haftada 15 bin lirayı harcadıkları ortaya çıktı.
İnegöl'de babasının mobilya fabrikası olduğu öğrenilen B.Ö.'nün maddi durumunun iyi olduğu belirtildi. Antalya'da Bursa Gasp Büro ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 zanlı İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

HABERTÜRK