KAYSERİSPOR'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdiği öne sürülen Mehmet Topuz, tarafların vereceği kararı beklemeye başladığını söyledi, "Bana herkes beklememi söyledi. Ben de bekliyorum"

"HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN"

Kayserispor, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında kalan Mehmet Topuz, tarafların uyarısıyla bekleme kararı aldı. Psikolojisinin bozulduğunu ve sıkıntılı bir süreç yaşadığını belirten Mehmet Topuz, "Taraflar bana beklememi söyledi. Ben de bekliyorum. Bundan sonrasının ne olacağını bilmiyorum. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun" diye konuştu.

İMZA ATTIN MI SORUSU

"Fenerbahçe'ye imza attın mı?" sorusunu yanıtsız bırakan Mehmet Topuz, "Menajerlerin atmış olabilir mi?" sorusuna ise, "Bilemiyorum" yanıtını verdi. Tatilinin cuma günü biteceğini ve Kayseri'ye dönüşte basın toplantısı düzenlemeyi düşündüğünü belirten Mehmet Topuz, daha sonra şunları söyledi:

"Ancak bana herkes beklememi söyledi. Ben de gelişmeleri bekliyorum. Bu nedenle tatilimi ne zaman bitireceğimi, Kayseri'ye ne zaman döneceğimi, basın toplantısı yapıp yapmayacağımı bile bilmiyorum, şimdilik bekliyorum." DHA