Tam 1 hafta süren Mehmet Topuz krizinde kazanan Fenerbahçe oldu. HTSPOR.COM"un cuma öğlen saatlerinde verdiği bilgi doğrulanırken, Kayseri"de gerçekleştirilen özel toplantıda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bizzat yer aldı ve Topuz Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Topuz cumartesi sabaha karşı 02:00"de Aziz Yıldırım ile birlikte özel bir uçakla İstanbul"a geldi. Milli futbolcu pazartesi bir törenle basının karşısına çıkarak Fenerbahçe formasını giyecek.

-KRİZE SEBEP OLDU-

Geçen cuma Beşiktaş ile anlaştığını duyuran, aynı gün Fenerbahçe"nin Kayserispor"dan bonservisini aldığı Topuz Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında ciddi bir kriz yaşanmasına sebep olmuştu. Cuma sabahı erken saatlere kadar Antalya"da bir otelde kalan ve hafta boyunca yaptığı açıklamalarda, Beşiktaşlı olduğunu ifade eden Topuz ve menajerleri cuma sabahı kara yoluyla Kayseri"ye geçtikten sonra Fenerbahçe ile anlaştı.

-BAĞ EVİNDE EL SIKIŞTILAR, TESİSLERDE İMZALADILAR-

Kayseri"de Mehmet Topuz"a ait olan bir bağ evinde bir araya gelen taraflar saatler süren bir toplantının ardından Mehmet Topuz"un Fenerbahçe"de forma giymesi konusunda görüş birliğine vardı. Kayserispor tesislerinde Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki"nin de yer aldığı bir toplantı daha gerçekleştirildi ve Aziz Yıldırım Kayserispor tesislerinde Mehmet Topuz"u Fenerbahçe"ye bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi milli futbolcuya imzalattı.

-ÖZEL UÇAKLA SABAHA KARŞI İSTANBUL"A GETİRİLDİ-

Cumartesi sabaha karşı 02:00"de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte özel bir uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı"na gelen Topuz, Aziz Yıldırım"ın kullandığı bir araçla havalimanından ayrılırken HTSPOR.COM Fenerbahçe"nin pazartesi günü görkemli bir törenle Topuz"u basının karşısına çıkartacağını öğrendi.

-2. ŞOK: BEŞİKTAŞ KAHVECİ"Yİ İKNA EDEMEDİ-

Mehmet Topuz'u 1 hafta süren çabalara rağmen Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'a 2. şok da Nihat Kahveci'den geldi. Beşiktaş, Villarreal ile her konuda anlaşma sağlamasına rağmen, eski futbolcusu Nihat"ın kariyerine İspanya"da devam etme talebiyle olumsuz cevap alınca bu transfer de suya düştü.