AYDINPOST ÖZEL - Şok dalga tedavi cihazının merkezlerinde kullanılmaya başlaması ile ilgili olarak AYFİZ Mesul Müdürü Uz. Dr. Yeşim DÜŞÜNCELİ yaptığı açıklamada;

''AYFİZ FİZİK TEDAVİ MERKEZİ kurulduğu günden itibaren fizik tedavi hastalarının yanı sıra rehabilitasyon hastalarının da tedavilerine modern tıptaki gelişmeleri takip ederek başarı ile gerçekleştirmiştir.

Topuk dikeni ve dirsek ağrılarında ( tenisçi veya golfcü dirseği ) kısa ve etkili bir tedavi seçeneği olan ŞOK DALGA TEDAVİSİ UYGULAMASI dünyada yıllardır uygulanmaktadır. Son yıllarda ülkemizde de uygulamalar başlamış ve çok iyi sonuçları bildirilmiştir.

Tedavinin kısa süreli olması, haftada bir uygulanması, ağrısız olması, 2 – 4 seansta yanıt alınması, en önemlisi kalıcı çözüm sağlaması hasta memnuniyetini ve uyumunu artırmaktadır.

Şok dalga tedavisi ile topuk dikeni ve dirsek ağrılarında yüz güldürücü sonuç ve kalıcı çözüm artık çok kolay olabilmektedir.

Şok dalga tedavi cihazını merkezimizde hizmete sokmuş olmak ve Aydınlılar'ın tedavi memnuniyetini görmekten mutluluk duymaktayız'' dedi.