Söke Belediyesi"nde 159 işçiyi kapsayan toplu iş görüşmelerinde yüzde 22 ücret zammı yapıldığı öğrenildi. Söke Belediye Başkanlığı makamında yapılan toplu sözleşme imza törenine Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Başkan Yardımcısı Enver Helvacı"nın yanı sıra Belediye-İş sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, sendika Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, Söke Baş Temsilcisi bayram Keçe ve işyeri temsilcileri katıldı.
5 yıllık dönemde yapılan tüm görüşmelerin sorunsuz geçtiğini belirten Belediye-İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"ye teşekkür etti. Türkiye genelinde birçok belediyeyi yakından tanıdığını ve Söke Belediyesi"nin nadir sorunsuz belediyelerden biri olduğunu belirten Ali Çelenk; “Necdet Özekmekçi hem işçisini hem de belediye çıkarlarını gözeten samimi bir tavır ortaya koymuştur. İnşallah 29 Mart"tan sonra da kendisiyle birlikte olmaktan büyük sevinç duyacağız. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Ekonomik kriz ortamında işçilerin özverili davrandıklarını ve bu yıl ilk kez ikramiyelerini veremediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “Söke belediyesi işçilerinin maaşları diğer birçok ödemelerimizden daha öncelikli olmuştur. Sendika temsilcilerimize ve tüm işçilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından toplu sözleşme imza altına alınırken, Belediye-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"ye plaket sundu.