İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı"nın 2.si için Ege Bölge hazırlık toplantısı geçtiğimiz günlerde Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşti.
28 Nisan–1 Mayıs Tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. Yöresel ürünler Fuarı için Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım toplantısına Aydın Ticaret Borsası Yönetimi Aydın ili ve ilçeleri Oda ve Borsa temsilcileri, Güney Ege Kalkınma Ajansı Aydın Yatırım Destek Ofisi Temsilcisi, ADÜ Sınai Haklar Birimi Temsilcisi, Alaşehir, Salihli Gediz, Kütahya, İzmir, Manisa oda ve borsa temsilcileri katıldılar.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, bu yıl YÖREX" e çok iyi hazırlanarak katılacaklarını ve fuara bazı sürprizler getireceklerini söyledi. Geçen yıl düzenlenen 1. Yöresel Ürünler Fuarı tecrübelerinden istifade ederek daha hazırlıklı katılacaklarını kaydeden Adnan Bosnalı şöyle konuştu, “Birinci YÖREX Fuarı çok başarılıydı. Aydın ili olarak yeterince hazırlık yapacak vaktimiz olmamıştı bu seneki fuara çok iddialı şekilde hazırlanıyoruz. Başta incirimiz olmak üzere ilimizin tüm yöresel ürünlerini fuara taşıyacağız. Ziyaretçilere incirimizi tattıracağız, Aydın Ticaret Borsası olarak bu yıl coğrafi işaret başvurusunda bulunduğumuz Zeytinyağı, memecik zeytini, kestane ve künarımızı da fuarda göreceksiniz.”