3 ayrı adrese düzenlenen kumar baskınında aralarında türkücü Mustafa Topaloğlu'nun da bulunduğu 72'si kadın 151 kişi gözaltına alındı. Kumar oynarken yakalanan Mustafa Topaloğlu, "Hayat bir kumardır oynuyoruz işte" dedi.


Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Ekipleri, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine gece saatlerinde 3 ayrı adrese baskın düzenledi. 151 kişinin gözaltına alındığı 3 ayrı baskında 2 rulet masası, 23 black jack masası ile çok sayıda oyun pulu ve oyun kağıdı ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınanlar arasında daha önce de kumar oynarken yakalanan ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu da vardı.



Daha önceki baskında kumar oynamadını, çay içmeye geldiğini söyleyen Topaloğlu, yine kumar oynamadığını iddia etti. "Yeryüzünde rahat yok" diyen Topaloğlu, gazetecilerin sorularını yine esprili bir şekilde geçiştirerek, kumar üzerine yazdığı şarkı sözlerini okudu. "Hayat bir kumardır oynuyoruz işte, Neresinden baksan netce farksız, Yaşamak güzel yaşıyoruz işte, Bazen anlamlı bazen anlamsız" şeklindeki dörtlüğü okuyan ünlü sanatçı, ifadesi alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.



Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek, ifadeleri alınan şahıslar hakkında Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapılacağı bildirildi.



Hürriyet