Bordo - mavili takımın tecrübeli file bekçisi, formayı kapmak için elinden geleni yapacağını belirterek, "Ersun Yanal ve Hugo Broos döneminde bazı nedenlerden dolayı forma giyemedim. Şimdi ise formayı kapmak için elimden geleni yapıyorum. Sezon sonunda sözleşmem sona erecek ama şu an itibariyle benimle bu konuda görüşen yönetici yok. Sadece hocam benimle konuştu ve beni bırakmak istemediğini söyledi. 14 senedir Trabzonspor'dayım, 8 yıldır da A takımda forma giyiyorum. Bir dönem kaptanlık da yaptım. Hiçbir zaman kulüple pazarlık yapmadım. Buranın içerisine hiçbir menajer de sokmadım. Menajerim olmasına rağmen sokmadım çünkü buranın aile ortamını bozmak istemedim, bundan sonra da bu böyle gidecek" ifadelerini kullandı.

"BENİMLE GÖRÜŞMEZSELER BENDE KENDİ YOLUMA BAKARIM"

Kendisiyle görüşme olmaması taktirde ise yeni bir yol haritası çizeceğini belirten tecrübeli eldiven, "Şu an itibariyle oynadığım rakamlarda belli. Paranın hiçbir zaman lafını etmem. Çünkü ben Trabzonlu ve Trabzonsporluyum. Ama tabi ki burası olmazsa da futbol hayatım devam ettiği için başka takımlarla görüşürüm ve kendi yoluma bakarım. Ancak burayla konuşmadan hiçbir takımla görüşmem" diye konuştu.

"TRABZONSPOR BİR BAŞ KALDIRIŞTIR"

Sezonun ikinci yarısında takım olarak bir çıkış yakalayacaklarına inandığını da söyleyen Tolga, "Benim için öncelikle olan ikinci yarıda takım olarak başarılı olmak. Daha sonra ise böyle bir başarıda kendi payımın olmasını isterim. Ama takım başarılı olamazsa ben oynadıktan sonra bile bunun bir anlamı yok. Ama ben oynamasam da takım başarılı olsa yine mutlu olurum. Çünkü ailem mutlu olur, çevrem mutlu olur ve arkadaşlarım mutlu olur. İkinci yarıda takım olarak çok daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor İstanbul hegomanyasını yıkmış bir kulüptür, bir başkaldırıştır. Ben, 'Trabzonsporlu'yum' derken gurur duyuyorum. Bunları bize bırakanlara çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. /fanatik