Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), kaynak geliştirme projeleri kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerin de aralarında olduğu 26 ilde 357 arsayı satmayı planlıyor.

Ankara'da 189 arsanın satışa çıkarılacağı açık artırmada muhammen bedel esas alındığında 526 milyon lira gelir bekleniyor.

Satışa sunulan taşınmazlar arasında, yatırımcıların gözdesi İstanbul Kayabaşı'nda 12,5 milyon lira muhammen bedelli özel orta öğretim tesis alanı, Ankara Keçiören'de 45 milyon muhammen bedelinde otel alanı, Şanlıurfa'da 7,8 milyon muhammen bedelli petrol istasyonuna uygun arsa ile Samsun Ondokuzmayıs'ta 2,5 milyon muhammen bedelli fabrika alanı da bulunuyor.

27 Mart Salı günü saat 14.00'te yapılacak arsa satış müzayedesi Eskidji firmasının İstanbul'daki merkezinde gerçekleştirilecek. Müzayedeye TOKİ merkez binası ile Adana Seyhan'da bulunan Mavi Sürmeli Otel'den de canlı bağlantı yapılarak teklifler alınabilecek. Arsa müzayedesine katılmak isteyenler ayrıca www.eskidji.com internet adresinden de söz konusu taşınmazlar için teklif verebilecekler.