Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı. 365 oda ve borsa yönetim kurulu başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantı sonunda gerçekleşen iftar yemeğinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen oda ve borsa başkanlarına Aydın Ticaret Borsası tarafından Aydın İnciri ikram edildi.

İncirin her platformda tanıtılmasına önem veren Aydın Ticaret Borsası Aydın İncirini yine bir iftar sofrasına taşıdı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na sezonun ilk kuru incirlerini hediye eden Bosnalı, Aydın Kuru İncirinin kalitesinden ve faydalarından bahsetmeyi ihmal etmedi.

AYDINLILAR AYNI MASADA BİRLİKTELİK MESAJI VERDİ

TOBB İstişare Toplantısına Aydın’dan katılan Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Aydın Ticaret Odası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt, Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan toplantı salonunda olduğu gibi iftar yemeğinde de aynı sofra etrafında toplanarak birliktelik mesajı verdi.

İstişare toplantısında birlik ve beraberlik vurgusu yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada bir istikrar adası olarak görüldüğünü söyledi. “Her tarafımızda ateş varken Türkiye’yi istikrar adası olarak tutmak istemeyenler var” diyen Hisarcıklıoğlu, birlikte rahmet ve bereketi sağlayabilirlerse Türkiye’nin kazanacağını ifade etti. 2012 yılı ekonomik gelişmelere ve TOBB olarak imza attıkları büyük çalışmalardan söz eden Hisarcıklıoğlu, Türk Ticaret Kanunu’nda yapılan değişiklikler, Anayasa Platformu toplantıları, UMEM Beceri’10 projesi ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ne değindi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png