Didim ilçesinde iki şahıs halk pazarında tırnakçıların kurbanı oldu. İki şahsın cüzdanın çalan hırsızlar izini kaybettirirken, polis hırsızlar yakalamak için çalışma başlattı.

Didim'de Cumartesi günleri kurulan Halk Pazarı tırnakçıların mekanı oldu. Tırnakçıların ilk hedefi ailesiyle birlikte Pazar alış verişine çıkan Emekli öğretmen Emel Güneş oldu. Eşkali ve Kimliği tespit edilemeyen hırsız yada hırsızlar Pazar alış verişinde bulunan Emel Güneş'in çantasının içinden cüzdanını alarak ortadan kayboldu. Tırnakçıların ikinci hedefi ise Emekli Haydar Barçın oldu. Barçın'ın arka cebinde bulunan cüzdanı alan hırsız yada hırsızlar ortadan kayboldu. İki şahısta soyuldukları kısa sürede öğrenmesinin ardından durumu hemen Polise bildirdi. Tırnakçılar tarafından soyulan iki şahıs cüzdanlarının içerisinde bir miktar para, kimlik ve ehliyetleri ile kredi kartlarının bulunduğunu bildirirken, iki şahıs olaydan şikayetçi olurken, Altınkum Polis Merkezine yönlendirildi.

"ŞÜPHELİ BAYAN VATANDAŞLARIN DİKKATİNDEN KAÇAMADI"

Öte yandan ise Halk Pazarının otoparkında şüpheli bir bayanın bir araç içerisine girmeye çalışması çevredeki vatandaşların dikkatini çekerken, şüpheli bayan çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanırken, Pazar yerinde görev halinde bulunan polis ekipleri şüpheli kadının göz altına aldı. Şüpheli bayan birisinde kaçtığını ve saklanmak amacıyla arabaya bindiğini bildirdiği öğrenilirken, Polis bayanın ifadesini almak üzere göz altına aldı