ABD'nin New York kentinde inanılması güç bir kaza yaşandı. Yolda karşıdan karşıya geçen adama bir jeep çarptı. Kazayı yapan jeepin sahibi polisi arayarak bir adama çarptığını ve kaza yapılan yeri söyledi. Ancak polis olay yerine geldiğinde ne jeep vardı ne de kaza geçirmiş bir adam buldu.

TIR SÜRÜKLEMEYE BAŞLADI

Jeep adama çarptığında biraz arkada bir TIR da bulunuyordu. Ancak TIR şoförü Manuel Lituma Sanchez trafiğin bir an sıkıştığını düşündü ve önünde kaza olduğunu fark edemedi. Zaten biraz önce önünde duran jeep de hareket etmişti. Oysa o anda yerde jeepin vurduğu adam yatıyordu. TIR gelip adamın üzerinden geçtiği sırada elbisesi aracın altındaki takoz demirine takıldı ve adam araçla birlikte sürüklenmeye başladı.

MOTORDA SORUN OLUŞTU

TIR şoförü New York şehrinde tam 30 kilometre talihsiz adamı sürükleyerek yol aldı. Şoför Sanchez trafiğin sıkıştığı bir anda motorda bir sorun olduğunu düşünerek araçtan indi ve TIR'ın altına baktı. Şoför işte o anda gördüğü korkunç manzara karşısında şoke oldu.

Lituma Sanchez derhal 911'i arayarak polise haber verdi. Sürüklenen adamın topukları asfalttan erimişti. Elbisesi paramparça olmuş ve adamın poposu da kan içinde kalmıştı. Kafasının arka kısmı da sürtünmeden dolayı erimişti.

ŞOFÖR GÖZALTINDA DEĞİL

Polisin henüz kimliğini açıklamadığı adamın cebinde bir ehliyet, bir kredi kartı, bir banka dekontu, kırılmış bir iPhone ve cüzdan buldu. New York polisi olayın kaza olduğunu belirterek bu aşamada TIR şoförünü gözaltına almayı gerekli bulmadığını açıkladı.

Hürriyet