Çeşitli müzik ve film diyalogları ile eğlenceli klipler çekilmesini sağlayan TikTok uygulaması Türkiye için iş ilanı yayınladı. İstanbul merkezli ilan LinkedIn üzerinde yayınlandı.

TikTok Türkiye için iş ilanı verdi

Marketing Operation Manager yani Pazarlama Operasyon Yöneticisi başlıklı ilanda üniversite mezunu olma, minimum 3 yıl deneyim, ülke kültürünü ve ülkenin şartlarını iyi bilmek, sosyal medya fenomenlerini tanımak gibi özellikler aranıyor.

Uygulamanın sahibi olan Çinli Bytdance tarafından yayınlanan ilan yaklaşık bir haftadır yayında. Haberi hazırladığımız tarihte 200'ün üzerinde başvurunun yapıldığı ilan bir süre daha platform üzerinde kalacak gibi görünüyor. Siz de ilandaki özelliklere sahip olduğunuzu düşünüyor ve İngilizce biliyorsanız (ilan İngilizce olarak yayınlandı) LinkedIn üzerinden bu ilana başvurabilirsiniz.

Genelde çocuklar ve gençler arasında yaygın olarak kullanılan TikTok, daha önce Musically ismiyle biliniyordu. Firma uygulamanın ismini değiştirdikten sonra popülaritesi daha da artan TikTok, özellikle sosyal medya fenomenleri tarafından kullanılıyor. Ayrıca kendi fenomenlerini de ortaya çıkaran uygulama Türkiye'de de oldukça popüler.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU