ABD"li efsane golfçü Tiger Woods"un yaptığı trafik kazasının ardından İsveçli model karısını 9 kadınla aldattığı iddia ediliyor. Kadınların 4"ü ortaya çıktı.

Dünya, eşi Elin Nordegren ile kavga ettikten sonra kaza yapan dünyanın en çok kazanan sporcusu Tiger Woods"ın “ihanet skandalı”nı konuşmaya devam ediyor.

Üç kadınla yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan 33 yaşındaki golfçü Woods"la ilgili yeni iddialar, İngiliz News of the World gazetesinden geldi. Metreslerin sayısı gazetenin manşetine çıkan bir başka barmenle birlikte 4"e yükseldi. Ancak gazete bu sayının 9 olduğunu öne sürüyor. İşte Tiger"ın kadınları:

Rachel Uchitel: Tiger"ın ilk ortaya çıkan sevgilisi. Barmenlik ve mankenlik yapıyor. Tiger ile ilişkilerinin detaylarını anlatmaması için golfçüden 1 milyon dolar aldığı iddia ediliyor.

Jamie Jungers: Bikini modeli. İlişkilerinin 2 yıl sürdüğünü iddia ediyor. Tiger"ın eşi Elin"e benzerliği ile dikkat çekiyor.

Mindy Lawton: En son ortaya çıkan sevgilisi... Barmenlik yapıyor. Tiger"ın karısı hamileyken kendisiyle ilişkisi olduğunu iddia ediyor. “Ona aşık oldum ama tek istediği seksmiş” diyor.

Jamie Grubbs: Uchitel"in ardından ortaya çıkan bir başka bikini modeli. Mindy ile aynı zamanlarda kendisiyle ilişki kurduğunu iddia ediyor. / vatan