Nazilli Ticaret Odası'nda düzenlenen törene, Ticaret Odası Meclis Başkanı Enes Öğünçlü ve Oda Sekreteri Eray Taka da katıldı.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, ticaret odalarının kentlerdeki misyonunun önemine dikkat çekerek, "Nazilli Ticaret Odası, Gültekin Kılınç başkanlığında çağ atlamış, bizlere Nazilli'de Ticaret Odası olduğunu hatırlatmıştır. Kendilerine milli eğitime verdikleri maddi, manevi katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Törende plaket alan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç da bir konuşma yaptı. Ticaret Odası olarak 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı'nda muhtaç 1200 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptıklarını hatırlatarak eğitime desteğin süreceğini söyledi.

Kırtasiye yardımlarını sadece Nazilli ilçe merkezinde değil odanın yetki alanı içinde bulunan Karacasu, Kuyucak, Buharkent, Bozdoğan, Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerindeki öğrencilere de yapıldığını anlatan Kılınç, şöyle konuştu: "Her yıl düzenlediğimiz bu yardımı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa yapıyoruz. Nazilli 50. Yıl Ticaret Meslek Lisesi ile birlikte 'İyi Okul İyi Mezun Projesi' gerçekleştirdik. Nazilli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile de Avrupa Birliği 2009 yılı LDV
(Leonardo da Vinci) projesi yerel ortağı olarak destek verdik. Öğrencilerimizi sevindirmek ve milli eğitime katkıda bulunmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz."/iha