AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydın Ticaret Odası ile Aydın Ziraat Bankası benzeri görülmemiş bir kredi anlaşmasına imza attı. Aydın Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Ziraat Bankası Denizli Bölüm Müdürü İsmail Mandacı, Aydın Ziraat Bankası Şube Müdürü Halan Algan Özdemir , Aydın Ticaret Odası Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu ve üyeler katıldı.

AYTO Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu yaptığı yaptığı açıklamada, böyle bir anlaşmaya 3.kez imza atmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederken “Ben bu anlaşmaya normal bir banka anlaşması gözüyle bakmıyorum. 3. Kez Aydın Ziraat Bankası ile anlaşmamızı yeniliyoruz. Odamızın maddi imkanlarını tüm üyelerime açtık. 3 yıldır 2 milyon TL paramız Ziraat Bankasında. 2 milyon TL üzerinde bir parayı da üyelerimize kullandırıyoruz. Kullanıma sunacağımız bu yüzde 0.83 faiz oranlı kredi hiçbir bankanın veremeyeceği türden. 25 bin TL alan bir üyemiz bu parayı 12 ay boyunca 26.400 TL olarak geri ödeyecek. Üstelik 100 TL gibi komik bir masrafla bu krediyi üyelerimize kullandıracağız. Aslında bu anlaşmaya bu yıl son vermeyi planlıyorduk fakat en uygun kredinin bizimkisi olduğunu görünce vazgeçtik. Ekonomide para vücuddaki kan gibidir. Ne kadar hızlı dolaşırsa ekonomi o kadar ayaktadır. Ticaret Odaları para ve ticaretin ayrılamadığı yerlerdir. Anlaşmamızın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Denizli Bölüm Müdürü İsmail Mandacı ve Aydın Ziraat Bankası Şube Müdürü Algan Özdemir ise. Ticaret Odası ile çalışmak gerçekten büyük bir keyif,  Üyeler 100 TL gibi küçük bir miktar masrafla 25 bin TL kredi kullanabilecekler. İnşallah önümüzdeki yıl bu anlaşmayı yenilemek için burada tekrar toplanmak istiyoruz diyerek anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını dilediler.

img_0798.jpg