Aydın Ticaret Odası Başkanı Mustafa Baştuğ yaptığı açıklamada İstanbul Güngören"de 17 vatandaşın hayatını kaybedip 157 vatandaşında yaralandığı bombalı terör eyleminin masum insanlara yönelik alçakça bir saldırı olduğunu belirterek nefretle kınadıklarını ifade etti.
İstanbul Güngören"de günahsız kişilerin patlatılan bombalar ile katledildiklerini söyleyen Mustafa Baştuğ “Bu alçakça terör eylemini yapanların amacı korku yaratarak terörü tırmandırmak. Ama şunu çok iyi bilmeliler, daha öncede bu tür hain eylemleri ülkemizde gerçekleştirip masum insanları hunharca öldürdüler. Amaçlarına ulaşmaları imkansız, biz Millet olarak bu haince saldırılardan yılmayacağız” dedi.
Milletin iradesi ile terörün alt edileceğini vurgulayan Mustafa Baştuğ “Şanlı ordumuz ve güvenlik güçlerimiz terörün üstesinden gelecektir. Ben buradan bu haince terör eylemlerini yapanlara seslenerek, zerre kadar netice alamayacakları bu yoldan bir an önce vazgeçmeleri çağrısında bulunuyorum. Bu hain saldırıda yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah"tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.