Haberde ayrıca 716 milyon Sterlin"e ulaşan borçları nedeniyle M. United"ın zor günler geçirdiği de belirtildi.

TÜRK Hava Yolları"nın sponsorluk alanındaki atılımları ile göğsümüzü kabartmaya devam ediyor...
Geçtiğimiz günlerde İspanya futbolunun dev ekibi Barcelona ile 3 yıllığına (seneliği 3 milyon Euro) anlaşma imzalayan Türk Hava Yolları, bir sonraki hedefi olan Manchester United"la da anlaşmaya vardı. Türk Hava Yolları, 3.5 seneliğine Kırmızı Şeytanlar"ın sponsoru olmayı başardı.

Para açıklanmadı

İngiliz BBC haber kanalının internet sitesinde yer alan haberde, 716 milyon Sterlin"e ulaşan borçları nedeniyle zor günler yaşayan İngiliz futbol devinin, alacağı para konusunda ise herhangi bir detay belirtilmedi.

Borç batağında!

İngiliz ekibi ayrıca, gelecek sezondan itibaren geçerli olacak şekilde Amerikan finans grubu AON ile de 80 milyon Sterlin"lik bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı. 2007-2008 yılında yine girdiği borçlar nedeniyle yüzde 48"lik bir kısmını satan Premier Ligi ekibinin mali olarak kötüye gittiği ifade edildi.

20 milyon Sterlin

EKONOMİK olarak sıkıntılı günler yaşayan Manchester United"ın, Air Asia ile sponsorluk sözleşmesi sona ererken, 1993"ten bu yana ağırlıklı olarak Asya kıtasına hizmet veren Malezyalı havayolu şirketinin Manchester United"a sponsor olmak için yaklaşık 20 milyon Sterlin vermişti./hürriyet