Söke THK Başkanı İdris Balcı Söke’de 5 bin 174 Kg, Kuşadası’nda ise 2 bin 859 Kg. deri toplandığını belirterek, destek veren herkese teşekkür etti.
Söke THK Başkanı İdris Balcı, Söke’de yapılan çalışmada 2 bin 522 adet koyun, 405 adet keçi ve 192 adet dana derisi olmak üzere toplan 5 bin 174 kilogram deri toplandığını söyledi. Kuşadası ilçesinde de kurban derisi toplama çalışması yapan Söke THK Kuşadası’nda Bin 612 adet koyun, 297 adet keçi, 100 adet dana derisi topladı. Söke THK’nun Söke Kuşadası’nda oluşturduğu toplama ekiplerinde yaklaşık 85 kişi görev yaptı. Geçen yıla göre koyun derisi rakamlarında düşüş gözlenirken, keçi ve dana derisi adetlerinde yükselme olduğu öğrenildi.
Söke merkez ve beldeleri ile Kuşadası merkez ve belde belediyelerine, muhtarlara verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür eden İdris Balcı; “Söke TH olarak bu kurban bayramında verdişğimiz sınavdan da başarı ile çıktık. Birçok il ile yarışır düzeyde deri topladık. THK’na güvenen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.