Bu yazın önemli hitleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkadursun, bu yapımlar arasında neredeyse basına hiçbir bilgi sızdırılmayan Bourne'un Mirası (The Bourne Legacy) projesinden de yavaş yavaş ilk bilgiler gelmeye başladı.
Dördüncü Bourne bölümü olarak niteleyebileceğimiz fakat başrolde Matt Damon'ın ve yönetmen koltuğunda Paul Greengrass'ın olmadığı yeni film, serinin senaristi Tony Gilroy'un yönetmenliğinde kotarılıyor.
Bundan iki ay önce konusu hakkında neredeyse hiçbir bilgi vermeyen bir teaserı yayınlanan projenin ilk fragmanı önümüzdeki hafta ABD'de vizyona girecek olan Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White and the Huntsman) öncesinde seyirci karşısına çıkacak. Fragmandan önce ise projeden ilk fotoğraf Entertainment Weekly dergisinde yayımlandı. Fotoğrafta filmde Marta karakterine hayat veren Oscar ödüllü Rachel Weisz ve Aaron Cross'ı canlandıran Jeremy Renner'ı görüyoruz.
Yorum yapmak için oldukça erken olsa da, Marta'nın yolunun bir şekilde Aaron Cross'la kesiştiğini ve birlikte ölümcül bir kaçış planladıklarını söyleyebiliriz. Tabii kesin konuşmak için bizler de merakla yayınlanacak ilk fragmanı bekliyoruz...
Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 31 Ağustos.