Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştiren Nazilli Belediyespor yönetimi geçtiğimiz ay yapılan Olağan Genel Kurulda Erol Sezgin"in istifası ile boşalan başkanlığa Ziya Aksüt getirilmişti. Dün yapılan toplantıda ise Ziya Aksüt"ün başkanlık görevini Engin Topçu"ya bıraktığı öğrenildi.
Yeni başkan Engin Topçu, Nazilli Belediyespor yönetiminde görev yapan her arkadaşının eşit olduğunu, önemli olanın unvan değil fedakarlık yaparak hep birlikte takımın başarısı için çalışılması olduğunu söyledi. Topçu “Ben ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarım tüm gücümüzle takımımızın başarısı için çalışacağız. Hedeflerimizde hiçbir sapma olmadan yolumuza devam edeceğiz. Nazilli Belediyespor"u bir üst lige çıkarmak için yola çıktık. Bunu da başaracağız” dedi.
Nazilli Belediyespor"un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Engin Topçu, 2. Başkan Dr Hilmi Volaka, As Başkanlar A. Vahit Aysan, Recep An, Mehmet Atalay, Recep An, Mehmet Atalay, Süleyman Kılınçarslan, Muhasip Nuri Arslan, Basın Sözcüsü Nurettin Özkat, Genel Kaptan Ayhan Yeloğlu, Profesyonel Şube Sorumlusu Mehmet Koşar, Sağlık Sorumlusu Dr. Gürel Çırpanlı, Hukuk Sorumlusu Av. Selahattin Yılmaz, Altyapı Sorumlusu Haluk Volaka, Tesisler Sorumlusu Ömer Yazgan, Üyeler Ziya Aksüt, Asım İçeli, Serkan Çelen, Ramazan Gençler, Mehmet Ali Şahin, Necdet İzgü, Mustafa Altınok, Mustafa Aktaş, Yaşar Gözdaş, Gürhan Sağsözlü, İzzet Aktaş, Veysel Ekincier, Olgun Taşkoparan, Reşat Oflioğlu, Umut Portakal ve Ali Murat Akça.