Birçok 1. ve 2. lig kulüplerinin dahi sahip olmadığı tesisler bakımsızlık nedeniyle viraneye dönerken, takımın antrenman sahaları ise adeta pamuk tarlasını andırıyor.

Her dönem maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler geçiren Aydınspor"da yaşanan yönetim karmaşası yetmiyormuş gibi mevcut tesislerde bakımsızlıktan dolayı kullanılamaz hale geldi. Geçtiğimiz günlerde satın alınan futbolcuların barınacakları yerler futbolcular tarafından düzenlenirken, tesislerin bahçesi adeta ormana dönmüş gibi. Tesis içerisine konan çöplüklerin dahi büyüyün ot ve çalılıklardan görünmez hale geldiği tesislerde kalan futbolcuların boş zamanlarında vakit geçirebilmesi için düzenlenen banklar etrafına saran çalılıklardan ve etrafa atılan çöplerden kullanılamaz hale geldi. Büyüyün otlardan yürünemez durumdaki tesis bahçesinde bulunan aydınlatma lambalarının ise bir çoğu kırık durumda.

Bir dönemin, misafir takımları tarafından gıptayla bakılan tesisleri şuanda bakımsızlık nedeniyle kaderiyle baş başa kalmış gibi görünüyor. Kulüpteki maddi imkansızlıklar futbolcuların kullandığı malzemelerden de anlaşılıyor. Aydınspor"un amatör kümede kalesini koruyacak kalecilerin eldivenlerinin avuç işleri delik deşik halde. Düne kadar kulüpte bulunan iki topla çalışan futbolcular dün yeni gelen topları da beğenmeyerek iki topla çalışmaya devam ettiler.

“2 AYDIR KULÜBÜ AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞIYORUM”

Kulübün işler acısı durumundan üzüntü duyduklarını ifade eden Aydınspor Başkanı Ufuk Özcan, şuanda tesislerden daha çok önem verdikleri takımın maçlara çıkma problemiyle uğraştıklarını dile getirdi. Futbolcuların kalacakları yerleri dahi futbolcularla birlikte kendilerinin düzenlediğini ifade eden Özcan, “Kulübü yönetmeye başlayalı yaklaşık iki ay gibi bir zaman oluyor. Bu zaman zarfında ilk başta 3 futbolcumuz vardı. Futbolcularımızın sayısı şuanda 21. bu futbolcuların her gün yemesi içmesi, harçlığı var. Ben bunları düzenlemeye çalışıyorum. 2 aydır kulübü ayakta tutabilmek için var gücümle çalışıyorum. İlk geldiğimizde antrenman sahaları sulanmadığından kurumuş otlar adam boyu olmuş durumdaydı. Sahaların otlarını biçtirdik. Şuanda futbolcularımız zorunlu olarak bu sahalarda antrenman yapıyor. İnşallah imkanlarımız daha da iyi hale gelirde yine tesislerimiz eskiden olduğu gibi rakip takımlar tarafından gıptayla bakılır” şeklinde konuştu.