Hatay'ın Belen ilçesinde devriye gezen askeri araca teröristlerin silahlı saldırısında Komando Ercan Duran'ın yaralı kurtulması ailesini sevindirdi.

Belen ilçesinde kırsal alanda devriye gezen askeri araca, yüksek kesimden pusu kuran bir grup terörist tarafından ateş açıldı. Uzun namlulu otomatik silahlarla açılan ilk ateş sırasında 2 asker yaralandı.

YARALI BİLE KURTULMASI BABA OCAĞINDA MUTLULUĞA NEDEN OLDU

Mazıcak Deresi mevkiinde güvenlik güçlerine teröristlerce açılan ateş sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan 2 askerden, durumu ağır olan Jandarma Komando Er Doğukan Şit şehit düşerken, Ordu'nun Akkuş ilçesi Kızılelma Beldesi'nden olan Komando Ercan Duran ise yaralı kurtuldu.

Akkuş'un Kızılelma Beldesi'nde ikamet eden babası Cemal Duran, "Onu Allah bize bağışladı. Allah'ıma hamd olsun, yaralı bile kurtulması bizleri çok mutlu etti." dedi.

Annesi Oya Duran ise "Bu terör davası ne zaman bitecek. Ben şu anda oğlumun yaralı kurtulmasından dolayı, hayatta kalmasından dolayı çok mutluyum. Allah'ıma hamd olsun. Ama orada yüreği yanan bir ana var. Onun gibi daha nicesi var. Bu kan artık dursun." diyerek, teröre lanet yağdırdı.