Gaziantep'in İslahiye ilçesinde dini nikahla yaşadığı eşi tarafından terk edilen genç, karısını, kayınvalidesini ve kayınpederini öldürdü, kayınbiraderini de ağır yaraladı.

H.G. (31) yaklaşık 5 ay önce akrabası olan 17 yaşındaki M.G. ile resmi nikahsız olarak birlikte yaşamaya başladı. Dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çift arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine M.G. evi terk ederek baba evine döndü. Bugün saat 15.00 sıralarında 28 EN 596 plakalı otomobili ile Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki kayınpederinin evine giden H.G., dini nikahlı eşinin evine dönmesini istedi. Ancak genç kadın geri dönmeyi kabul etmedi. Bunun üzerine Hasan Göğebakan otomobilinde bulunan pompalı tüfeği alıp, M.G., kayınvalidesi I.G. (43) vurarak öldürdü.

KAYINPEDERİ VE KAYINBİRADERİNE İŞYERLERİNDE KURŞUN YAĞDIRDI
Daha sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde büfe işleten kayınpederi Mustafa Göğebakan'ın (52) yanına giden Hasan Göğebakan burada kayınpederi ile kayınbiraderi E.G. (20) üzerine ateş açtı. Kayınpederi M.G. olay yerinde hayatını
kaybetti, ağır yaralanan Ercan Göğebakan ise ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KÜÇÜK KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN GERİ DÖNÜNCE YAKALANDI
Karısının tüm yakınlarını ortadan kaldırmayı planlayan H.G. küçük kayınbiraderi Ö.G.' yi (14) da öldürmek için yeniden Fevzi Çakmak Mahallesi'ne gidince etrafı polis tarafından sarıldı. Uzun süre teslim olmamak için direnen H.G. polisin çabaları sonucu elindeki pompalı tüfekle birlikte teslim oldu.

KAYINBİRADER, KATİL ZANLISI ENİŞTEYİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ
Bu arada eve geldiğinde annesi ve ablasının öldüklerini gören Ö.G. ise evde bulunan pompalı tüfeği alarak eniştesi H.G.'yİ öldürmek için evine gitti. Burada Ö.G., eniştesini ararken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.