ABD'li deniz piyadesi Jebidiah James Stipe, internetin en büyük seri ilan listesi olan craiglist.com'a eski sevgilisi adına bir ilan verdi.

İlanda eski kız arkadaşının ismini ve fotoğrafını yayınlayan Stipe, “Şiddet içerikli cinsel fantezileri olan erkek aranıyor" dedi.

İlanın verilmesinden iki gün sonra, Stipe"ın eski kız arkadaşı sitede kendisi adına verilen mesajı fark ederek önce polise, ilanın kaldırılması için de site yönetimine başvurdu. Ancak kadın ilanı siteden kaldırmadan önce 26 yaşınaki Oliver McDowell adlı bir erkek, ilanla ilgili bilgileri almayı başarmıştı.

McDowell, elde ettiği numaradan ilanı veren kadın olduğunu zannettiği Stipe ile mesajlaşmaya başladı. Kadının eski erkek sevgilisi Stipe, mesajlarında McDowell"a “aşağılanma, fiziksel ve cinsel taciz” içerikli seks fantezisi yaşamak istediğini belirtip kız arkadaşının oturduğu adresi verdi.

CİNSEL FANTEZİ HAPSE GÖTÜRDÜ
Bir haftalık mesajlaşmaların ardından, McDowell verilen adrese, yani kadının evine gitti. Zorla içeri giren adam, mesajlaştığı kişi olduğunu zannettiği 25 yaşındaki kadını dövdü, ağzını bez tıkadı ve hareket edemeyecek şekilde bağladı.

Ardından boğazına dayadığı bıçakla kadına “sana şiddet içerikli cinsel fantezileri olan erkeği göstereceğim” diyerek kadını dövdü; sonra da tecavüz etti.

Olayın ortaya çıkması ardından gözaltına alınan McDowell, anlaşmalı bir cinsel fanteziyi yerine getirdiğini sandığını belirterek kendini savundu. Ancak birinci dereceden cinsel saldırı, adam kaçırma ve hırsızlık suçundan tutuklandı. Kadının eski sevgilisi Stipe'la birlikte cezaevine gönderildi. /hürriyet