Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Harekete geçen polis evi gözetlemeye başladı.

Yapılan takip sonucunda polis evde fuhuş yapıldığı sırada baskın yaptı. Baskında fuhuş yapan 17 yaşında lise öğrencisi H.K.'yi, fuhuşa yer temin eden Elif A.(47), oğlu Mehmet A. (21) ve kızı bulup getiren Ahmet Serdar K.(35) gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamada liseli kızın erkek arkadaşıyla birlikte olduktan sonra terk edildiği ve bunalıma girdiği için fuhuş batağına düştüğü, bu sırada Ahmet Serdar K. ile tanışarak fuhuş yapmaya başladığı öğrenildi.

Bu olayda bir kişinin Elif A. ve oğlu Mehmet A.'ya telefonla ulaşarak fuhuş yapmak için bir kadın bulduğu ve evine kullanmak istediğini söyleyince, Elif A. "Bizim elimizde liseli bir kız var, sana onu verilim" dedi. Elif A. daha sonra Ahmet Serdar K.'yı arayarak liseli kızı getirmesini söyledi. Bunun üzerine Ahmet Serdar K. kızı Elif A.'nın evine getirerek fuhuş yapmasını sağladı. Polis yaptığı baskında bu kişileri yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 4 kişiden liseli kız serbest bırakılırken 1'i kadın 3 kişi "Fuhuşa yer temin etmek ve fuhuş yaptırmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkartılan şahıslardan Elif A. ve Ahmet Serdar K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.