Galatasaray'da perde arkası yaşanan operasyonu Takvim açıklıyor... Sarı-Kırmızılı yönetim Hagi'den önce takımın başına getirmeye çalıştığı ancak o dönemde anlaşamadığı Fatih Terim'le bu kez her konuda el sıkışırken bu durum sır gibi saklanıyor. Galatasaray'ın 3.5 yıllık sözleşme imzalattığı Colin Kazım ve anlaşma sağlanan Mauro Formica'nın transferini gelecek sezon takımın başına geçecek olan Fatih Terim'in kapalı kapılar ardında bizzat yönettiği öğrenildi.

GENİŞ YETKİLER VERİLECEK

Hagi'nin performansından memnun olmayan Başkan Adnan Polat yönetimin de desteğini alarak Fatih Terim'le çok gizli bir toplantı gerçekleştirdi ve kendisine Seyrantepe Stadı'nı bile gezdirdi. Kariyerli hoca Polat'tan ancak kendisine geniş yetkiler verilmesi koşuluyla gelecek sezon takımın başına geçebileceğini Polat'a bildirerek, "Bu sezon zaten bizim için kayıp bir sezon. Başarısız sonuçlar beni yaralar. Bu nedenle gelecek sezon takımın başına geçerim" dedi. Başarılı teknik adam ayrıca devre arasında Colin Kazım'la Formica'nın mutlaka alınmasını isteyerek, "2 oyuncu da benim için çok önemli. Bu sezon takıma alışırlar gelecek sezon da uyum sorunu yaşanmaz" dedi.

HAGI'DEN SIR GİBİ SAKLANACAK

Teknik direktör Hagi'nin bu operasyondan haberi olmaması için dikkatli davranan Polat lig bitiminde Rumen hocayı göndererek takımın başına Terim'i getirecek. Galatasaray'ın gelecek sezon hiç olmazsa UEFA Avrupa Ligi'ne katılmasını isteyen Terim'in 2. yarı için bazı tavsiyelerde de bulunduğu gelen bilgiler arasında.

KAZIM VE FORMİCA'YI TERİM ALDIRDI

Gelecek sezon takımın başına geçecek olan Fatih Terim Kazım ve Formica'nın alınmasının yanı sıra
yeni yapılandırma için de kolları sıvadı

Kazım'ı alın bana bırakın!

1- Yönetimin Terim'in isteği üzerine Colin Kazım'ın transferini gerçekleştirdiği öğrenildi. Terim Polat'a Milli Takım'dan öğrencisi olan Kazım'ın G.Saray'da başarılı olacağının garantisini verdi.

Formica geleceğin Kaka'sı

2- Terim'in geleceğin Kakası olarak gördüğü Formica'yı çok beğendiği ve takıma alınmasını istediği öğrenildi. Kariyerli hocanın bu oyuncunun yeteneklerine hayran kaldığı belirlendi.

Baros, Neill, Cana kalsın

3- Yeni sezonda G.Saray'ın başına getirilmesi planlanan Fatih Terim'in takımda bulunan yabancı oyunculardan Baros, Neill ve Cana'nın kalması yönünde istekte bulunduğu öğrenildi.

Kewell, Pino, Ayhan gitsin

4- Fatih Terim; Kewell, Pino ve Ayhan'ı gelecek sezon takımda düşünmediğini söyleyerek Polat'tan bu oyuncularla sezon sonu yolların kesin olarak ayrılmasını istediği iddia edildi.

TERİM'İN GÖZ BEBEĞi

Fenerbahçe'de bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Colin Kazım'ın Terim'in göz bebeği olduğu öğrenildi. Milli Takım'dan öğrencisi olan Kazım'ın yeteneklerine hayran olan Terim'in milli futbolcunun Galatasaray'a transferinde başrol oynadığı öğrenildi.

takvim