F.BAHÇE yeni kaptanını buldu: Emre Belözoğlu.. Geçtiğimiz sezon Newcastle United"tan alınan ve askerliği nedeniyle yaz kampına katılamayan başarılı oyuncu, önümüzdeki seneden itibaren sarı-lacivertlilerin kaptanlığını yapacak. Kadroda büyük çaplı revizyona giden başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, takımdaki yabancı hegemonyasını sonlandırıp yerli oyuncuların çoğalmasıyla Belözoğlu"na bu görevi vermeyi kararlaştırdılar.

BİR TAŞTA İKİ KUŞ

BREZİLYALI "10 numara" Alex de Souza"dan kaptanlığı alıp, Emre"yi kaptan olarak sahada görevlendirecek olan sarı-lacivertliler, böylelikle hem Alex"in performansını arttıracak hem de Emre"ye ekstra sorumluluk yükleyecek. Sambacı"yı 2. kaptan yapacak olan F.Bahçe, Emre"nin önderliğinde yerli oyuncuları ateşleyecek. Savaşçı ve hırslı bir kadro yapılanmasına giden yönetim, bu sayede takımdaki arkadaşlığı da artırmış olacak.

TERİM DIŞLAMIŞTI

A Milli Takım"ın yıllarca kaptanlık pazubandını takan Emre, hatırlanacağı gibi teknik direktör Fatih Terim"le yaşadığı sorunlar nedeniyle bu görevinden alınmıştı. Hatta son oynanan karşılaşmalarda sakat olduğu ileri sürülerek kadroya bile alınmamıştı. Bu sebepten morali bozuk olan Emre"nin böylelikle Terim tarafından alınan pazubandını F.Bahçe"de takarak psikolojisinin de düzelmesi sağlanacak.

BU SENE İDDİALI

EMRE"NİN de yakın çevresine Çeşme"de geçirdiği tatil süresince kendisinden çok emin konuştuğu, “Bu sezon benim sezonum olacak” dediği öğrenildi.. Geçtiğimiz sezon askerlik sorunu nedeniyle takımla iyi çalışamadığını itiraf eden milli yıldız, “Kamp dönemi geçirememenin ne demek olduğunu en iyi futbolcu bilir. Ancak bu sezon yapılan transferlerle daha da güçlendik. Ben de kampta iyi bir dönem geçirip, Avrupa"da ve lig bütün maçlarda oynayarak kendimi göstereceğim. Geçtiğimiz sezonun 2. yarısından itibaren kendimi toparlamaya başlamıştım” diyerek özeleştiri yaptı..