Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Fatih Terim"in gelecek sezon büyük olasılıkla Yunanistan"ın büyük takımlarından Olympiakos"u çalıştıracağı ifade edildi.
Yunan ekibi ile Terim arasındaki görüşmeyi birinci sayfasından yayınlayan Sporday gazetesi, buluşmayı Olympiakos Başkanı Socrates Kokalis"in ağzından duyurdu. Kokalis"in Terim ile görüştüğünü yazan gazete, 57 yaşındaki teknik adamın kendi parasından önce, takımın bütçesini ve hedeflerini sorduğu vurgulandı.
Fatih hocanın, bu sezon ligi ikinci olarak bitiren Olympiakos"un gelecek sezon planını gözden geçirerek, buna göre bir karar vereceği ifade edildi. Kulüple Terim arasındaki görüşmeleri, Fatih hocanın samimi arkadaşı olduğu ifade edilen Yunanistan eski Futbol Federasyonu Başkanı Vasilis Gagali"nin yürüttüğü, Başkan Kokalis"e de Terim"i Gagali"nin önerdiği vurgulandı.

Menajeri görüşüyor
Türkiye kanadından alınan bilgilere göre de Fatih hocanın Olympiakos ile bire bir görüşme yapmadığı, menajerler aracılığıyla konuşulduğu ifade edildi. Fatih Terim"in Olympiakos dışında, Avrupa"nın birçok kulübünden de teklif aldığı belirtildi.

Milliyet