Ligde 21 Kasım'da Beşiktaş ile karşılaşacak F.Bahçe'de tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Teknik direktör Christoph Daum'un, son haftalarda sakatlığı nedeniyle tam olarak hazır olmayan Güiza'yı Beşiktaş derbisinde de yedek soyundurmayı planladığı öğrenildi. Alman teknik adamın, G.Saray derbisinde olduğu gibi ileride Kazım'ı tek forvet olarak sahaya süreceği belirtildi. Daum'un Beşiktaş savunmasının iyi olması nedeniyle genç golcüden yana karar aldığı, savunmada kart cezalısı Bilica'nın yerine de Önder'i hazırladığı ifade edildi.

G.SARAY'A CEVAP!

F.Bahçe Kulübü, internet sitesinden yayınladığı açıklamayla G.Saray yönetim kurulu üyesi Işın Çelebi'nin derbiyle ilgili söylemlerine cevap verdi. Açıklamada, “G.Saraylı yöneticilerin neredeyse her galibiyetimiz ardından hakemleri ve federasyonu hedef alan açıklamalarından birine üzülerek tanık olmaktayız. Sayın Işın Çelebi'nin 'Zorbalıkla maç kazanılmaz' sözünü kendisine yakıştıramadık. Camiamızın çıkarlarını korumak adına bu açıklamayı yapmak zorundayız” denildi ve ilerleyen günlerde konuyla ilgili basın toplantısı yapılacağı duyruldu.

Enke için saygı duruşu

Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanla devam etti. Daum'un toplantısıyla başlayan antrenmanda Enke'nin vefatı nedeniyle alışılmış motivasyon konuşmaları yapılmadı. Sarı-lacivertliler, bunun yerine Enke için saygı duruşunda bulundu./yeni şafak