Trabzon'dan kaçarcasına ayrılan ve Kolombiya'nın yolunu tutan Teofilo, “Menacerim, Galatasaray ve Deportivo ile görüşüyor” dedi. Cim Bom'a gelmek isteyen oyuncunun, Pino'yu da devreye soktuğu öğrenildi.

Sağlık problemlerini öne sürüp ülkesi Kolombiya"ya dönen ve kulübü Trabzonspor"la FİFA"lık olan Teofilo Gutierrez"in firarının nedeni belli oldu: Galatasaray. Geçtiğimiz hafta 3 gün havalimanında bekledikten sonra sonunda ülkesine dönebilen ve Bordo-Mavililer"in gözünden tamamen düşen Teofilo, ülkesinde yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Kolombiya"da çeşitli sağlık kontrollerinden geçtiği ifade edilen 25 yaşındaki futbolcunun, Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediği ortaya çıktı. Daha önce, “Sağlığım Euro"dan daha değerli. Trabzon"da tercüman olmadan yemek bile yiyemiyordum” diyen oyuncu, menacerinin Türkiye"den Galatasaray, İspanya"dan ise Deportivo ile görüştüğünü söyledi.

3.5 milyon Dolar gerekiyor


Vatandaşı Pino"nun Galatasaray"da oynadığını vurgulayan Kolombiyalı forvetin, yakın arkadaşını devreye sokarak İstanbul"da kariyerini sürdürmeyi planladığı bildirildi. Bordo-Mavililer"in Başkanı Sadri Şener ise oyuncusuyla ilgili olarak, “Ya onun için ödediğimiz 3.5 milyon Dolar"lık bonservis ücretini getirir ya da 3 yıl top oynayamaz. Bu kararımız kesindir ve bir daha şans vermeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Bu transfer haberiyle ilgili olarak Galatasaray cephesinden henüz bir açıklama yapılmazken, forvete takviye düşünen Cim Bom"da Teo"nun bu söylemleri, kafaların karışmasına sebep oldu.

Fanatik