Çocuk mu aldırdılar?

İddiaya göre, Çakır yılbaşından önce Çelikkol'dan hamile kaldı ama bebeği aldırdı. İkili, 28 Aralık'ta ise Paris'e giderek baş başa tatil yaptı

Uzun süredir duyuyorum bu dedikoduları ama haberi demlenmeye bırakmıştım. Yani doğru ve emin yerlerden teyit etmek gerekiyordu. Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol arasında yaşanan olaylardan bahsedeceğim bugün. Aslında sette geçen diyaloglardan. Deniz Çakır yılbaşından önce biraz kilo almış ve set ekibinden birçok kişinin, “Biraz kilo mu aldın sen bugünlerde” sözüne karşılık olarak, “Kilo değil bebek var. Gidecek yakında” dedikten iki gün sonra izin alıp Ankara’ya gitmiş.

Ankara dönüşünde ise “Hallettik o işi şimdi normale dönerim” diyerek yanıt vermiş. Tahminen bu diyalog dizinin ilk başladığı günlere denk geliyor. Dizi başladığı ilk günden bu yana ikilinin arasında aşk haberleri hız kesmeden sürdü. Ancak ikili bunları hiç kabul etmedi. İkilinin ilişkisi yılbaşına yakın zamanda onaylanmış. 28 Aralık’ta Deniz Çakır ile İbrahim Çelikkol Paris’e gitmiş. Paris dönüşünde, Deniz Çakır‘ın, dizi gereği evli bir kadını canlandırdığı için tek taş yüzük takması gerekiyor. Prodüksiyon ekibinin kendisine verdiği tek taş yüzüğü geri çevirerek, “Ben artık kendi tek taşımı kullanmak istiyorum. Kocam Paris’te bana tek taş aldı. Yılbaşı hediyesi olarak bana bunu aldıysa kim bilir Sevgililer Günü‘nde ne alır?” demiş.

Hatta Deniz Çakır, sette sürekli İbrahim Çelikkol’u kastederek “Kocamın yanına gidiyorum” diyormuş. İkili hızlı aşklarına hızlı bir şekilde devam ederken set ekibi de bir hayli karışmış efendim. Aslında en başından bu yana karışıkmış. Çünkü Deniz Çakır kaprisleri, istekleri ve yaptıkları yüzünden beş yönetmen, on kuaför değişmiş. Son olarak da, prodüksiyon ekibi “Hadi eyvallah” diyerek diziyi bırakmış. Bölüm başı 30 bin TL kazanan Deniz Çakır çoğu zaman ekibe illallah dedirtse de bence iyi oyuncu. Ben kendisinin oyunculuğunu beğenirim. Bu kaprisleri duyduğum zaman da, “E birçok dizi setinde olur bu tarz şeyler. Kimler neler neler yapıyor, onları anlatmaya kalksak bütün oyuncuların foyası ortaya çıkar” desem de, Deniz Çakır’ın çok farklı olduğunu söylüyor herkes. Durum bu, tabii şimdi bu yazdıklarımı hiçbiri kabul etmeyecek biliyorum ama dediğim gibi bu haberleri çok uzun süredir duyuyorum.

VİYANA'DA ANGELINA İLE BULUŞMUŞ
Ve bence en önemli bombalardan biri 7 Mart’ta İbrahim Çelikkol iki yapımcıyla birlikte Viyana’da Angelina Jolie ile buluşmuş. Ben bunu duyunca biraz şaşırdım ve “Nasıl ya, şaka mı yapıyorsunuz. Neden kimse bahsetmiyor bu buluşmadan. Bu güzel bir haber ve her oyuncu sever bu haberi. Neden İbrahim bunu kullanmıyor” diyerek tepki verdim.
Meğer gizli olması ve basına yansımaması gerekiyormuş. Durumlar bu efendim. Ben her zamanki gibi ilk yazıldığında kabul edilmeyecek bir haber daha yazdım. E ne yapalım işimiz bu. İlk önce hep yalanlanırız. Sonra da, doğruluğu ortaya çıkınca da, sanatçı kısmı susmayı tercih eder. Alıştık artık.