ELAZIĞ'da TIR ile özel otomobliin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, 31 yaşındaki Nurcan Deneri ile çocukları 7 yaşındaki Sezgin Deneri ve 5 yaşındaki Rehyan Deneri hayatını kaybetti. Kazada, biri bebek 4 kişi de yaralandı.Kazanın ardından otomobilde bulunan ve sürekli çalan çep telefonlarına kimse bakmaya cesaret edemedi.

Elazığ-Malatya karayolunun 33'üncü kilometresinde dün gece saat 23.00 sıralarında TIR ile özel otomobiln çarpışmasıyla meydana gelen kaza, anne ile iki çocuğunun ölümüne neden oldu. Siirt'ten İstanbul'a giden Methi Kulik yönetimindeki 34 YL 8210 plakalı otomobil, Gözeli Kavşağı'nda dönüş yapmak isterken, Abdullah Arıkanoğlu yönetimindeki 23 K 2189 plakalı çimento yüklü TIR ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilde bulunan Nurcan Deneri, çocukları Sezgin ve Reyhan Deneri, hayatlarını kaybetti. Kazada, otomobil sürücüsü 53 yaşındaki Methi Kulik, 42 yaşındaki Hayrettin Kulik, 38 yaşındaki Kamil Kulik ve 2 yaşındaki Gülcan Deneri yaralandı. Yaralılar Elazığ'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazanın ardından otomobilde bulunan ve jandarma ekiplerinin el koyduğu 4 cep telefonu sürekli çaldı. Ancak, çalan cep telefonlarına hiç kimse cevap vermeye cesaret edemedi.
DHA