Kazanın hemen ardından arabada doğum yapan kadının bebeği yaşayamadı.

Alınan bilgiye göre, Karataş ilçesine bağlı Dolaplı Köyünde oturan ve ikinci çocuğuna hamile olan Neslihan Kurt, doğum sancıları başlayınca eşi İsmet Kurt tarafından 01 HL 061 plakalı otomobille Adana Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesine getirildi. Hastanenin tadilatta olması nedeniyle çift, Çukurova Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine yönlendirildi.

Adana"yı iyi bilmediği için bir süre aradığı hastaneyi bulamayınca eşini Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine götürmek isteyen Kurt"un kullandığı otomobil, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Kasım Gülek Bulvarı"nın kesiştiği kavşakta, plakası belirlenemeyen bir araçla çarpıştı.

Eşinin doğum sancılarının artması nedeniyle kaza yerinde durmayan Kurt, eşini kaza yerinin olay yerinin en yakınındaki Adana Numune Hastanesine götürmek istedi. Bu sırada Neslihan Kurt, kız bebeği araçta dünyaya getirdi. Ancak hastaneye getirildiğinde bebeğin hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi.

Anne Neslihan Kurt, Adana Numune Hastanesinde ilk müdahalenin ardından Çukurova Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edilirken, bebeğin cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor./milliyet