“Herkes İçin Teknoloji” sloganıyla yıllardır son teknoloji ürünleri tüketicilerle buluşturan Teknosa, Ocak ayı boyunca birçok ürün grubundaki modelleri cazip fiyat avantajlarıyla sunuyor. Samsung’un Galaxy Ace telefonu 649 TL’ye satışa sunulurken, PHILIPS FC 9071/01 Elektrikli Süpürge’ye 429,90 TL yerine 379,90 TL fiyatla Teknosa mağazalarından ulaşılabiliyor. Ayrıca, Ocak ayı sonuna kadar devam edecek kampanyalarla ALTUS AL 432 E 3 PRG Bulaşık Makinesi’ne de 499 TL’ye sahip olmak mümkün.

‘Sony Playstation-3 Move Süper Karaoke Eğlence Paketi’ Sadece Teknosa’da

Sadece Teknosa mağazalarında satışa sunulan “Sony Playstation-3 Move Süper Karaoke Eğlence Paketi” aileler, öğrenciler, gençler ve her zaman genç kalanlara özel yepyeni bir paket. Paket kapsamında 1 Adet Sony PS3 320 GB Siyah Konsol, 1 Adet Sony Kablosuz Dual Shock, 1 Adet PS Eye Camera, 2 Adet Move Motion Controller, Start the Party Oyun, Singstar Dance Oyun ve 2 Adet Kablosuz Karaoke Mikrofon 1049 TL’ye satışa sunuluyor.

TEKNOSA Hakkında

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman 3000’in üzerinde çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, 72 ilde 270 mağazası ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını, yılda 60 milyonu aşkın müşteri ziyaret etmektedir. Teknosa, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization–ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. Teknosa hakkında ayrıntılı bilgiye www.teknosa.com adresinden ulaşabilirsiniz.