Yeni yönetimini oluşturan dernek, yeni yapılanması ile planladığı projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Mehmet Tavaslı Söke Doğa ve Hayvan Severler Derneği Başkanlığı"nı üstlenirken; dernek yönetim kurulu Şehver Özergin, Okan Sayar, Sadi Eraslan ve Çiğdem Eren"den oluştu. Söke Doğa ve Hayvan Serveler Derneği"nin bürosu ise Konak Mahallesi Cengiz Sk. Yeni Çağdaş Sitesi"nde bulunuyor.
Söke Doğa ve Hayvan Severler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri kurum ve kuruluş ziyaretlerine başlarken, ilk ziyaret Söke Belediyesi"ne oldu. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna"yı makamında ziyaret eden Söke Doğa ve Hayvan Severler Derneği, Söke Belediyesi"nden destek beklediklerini belirttiler. Dernek yönetim kurulunun Söke Belediyesi ziyaretinde dernek üyeleri Fulya Akıllı, Meral Eraslan, Mine İlhan, Sibel Yavaşoğlu Ünal ve Rengin Efe"de bulundu.
Söke Doğa ve Hayvan Severler Derneği Başkanı Mehmet Tavas tüm doğa ve hayvan severleri derneklerinin çatısı altında toplanmaya beklediklerini belirtti. Söke"de doğa ve hayvanlar ile ilgili aktif olarak çalışmak için yola çıktıklarını söyleyen Mehmet Davas; “Derneğimiz yeni yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarımıza start vermiş bulunuyoruz. Bu anlamda ilk ziyaretimizi de Söke Belediyemize yapmayı düşündük. Çalışmalarımıza destek olmak isteyen tüm doğa ve hayvan severleri bekliyoruz” dedi.