Sümran Ünal"ın atamasıyla ilgili olarak düzenlenen törene Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve partili kadınlar katıldı.
Törende konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Altuntaş; “Arkamızdan esen ve bizi ileriye doğru götüren bir rüzgar var, bu rüzgarı olumlu kullanmak için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi"ne her ilde olduğu gibi Aydın"da da büyük bir katılım olduğunu vurgulayan Altuntaş; “Aydın ilinde 150 bayanımız partimize üye oldu. 12 Eylül"de yapılacak referandumda "Hayır" oyu çıkması için çok çalışmamız gerekiyor. Yaşanan tehlikeyi gördük, tehlikeye karşı gelebilecek tek parti CHP"dir” diye konuştu.
Ülkenin en önemli sorunun terör ve işsizlik olduğuna değinen Ünal; “İlkesiz, çıkarsız anlayışa ülkemizi emanet etmeyeceğiz , bugün bu anlayışa dur deme günü, birlik beraberlik günüdür. Bayanlar olarak Kurtuluş Savaşı"nda olduğu gibi dik duracağız” şeklinde konuştu.
Merkez İlçe Başkanı Barış Altuntaş ve göreve yeni atanan Kadın Kolları Başkanı Sümran Ünal" a başarılar dileyerek sözlerine başlayan Çerçioğlu; “Aydın Belediyesi olarak tüm kadınlarımızın aktivitelerinin yanındayız, kadınlarımıza ve gençlerimize eşit mesafede durmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Çerçioğlu, belediye olarak “sosyal belediyecilik ve etik” konularında taviz vermeyeceklerini belirtti. Partiye yeni katılan dört engelli annesinin rozetlerini takan Çerçoğlu; Engelli vatandaşların sorunlarına da değindi.
Belediye"ye Aylin Kotil tarafından hediye edilen engelli minibüsüne değinen Çerçioğlu; “Engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğiz, kapımız her zaman belediye olarak onlara açık,engelli vatandaşlarımız için elimizden ne geliyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.
Engelli annesi Saime Karahan"ın rozeti takılırken salonda duygulu anlar yaşandı.