Seçimlerde verdiği sözü tutan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'nin en önemli sorunlarını teker teker çözmeye başladı. İlk planda Nazilli'nin önemli sorunlarından biri olan içme suyu ve alt yapı çalışmalarıyla çözüme ulaştıran Başkan Alıcık, yıllardır şehir içinde kalan Nazilli'nin büyük kanayan yarası olan ve Karaçay Mahallesi ve Yeni Sanayi Sitesini sıkıntıya sokan Genelevini yıktı.
Geçtiğimiz aylarda Genelevi takas yöntemiyle alan Nazilli Belediyesi, bugün de yıkıma başladı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık bizzat dozerin başına çıkarak Genelevin yıkımını kendisi gerçekleştirdi. Mahallelinin mutlulukla izlediği yıkımda herhangi bir olayın çıkmaması herkesi mutlu etti. Yıkım hakkında konuşan mahalle sakinleri “Her seçimden önce bütün belediye başkan adayları gelir, bizlere genelevi kaldıracağım diye sözler verirdi. Ama biz yıkılacağına inanmıyorduk. Bu yıkımı gerçekleştiren Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık"ı cesaretinden ve çalışmalarından dolayı kutlarız. Biz evimizin adresini tarif ederken utanıyorduk, artık adres tariflerimizde ve misafir davetlerimizde içimiz rahat edecek” dediler.
Yıkımı gerçekleştiren Nazilli Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerin sabah erken saatlerde başlayan çalışmaları bizzat başında takip eden ve bizzat yıkımı gerçekleştiren Başkan Alıcık ise genelevin yıkılmasıyla bu mahallenin ve Nazilli"nin çehresinin değişeceğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Alıcık; “Nazilli"de 1955"lerde kurulan bu genelev, Nazilli"nin ortasında kalmıştı. Biliyorsunuz yan tarafta Küçük Sanayi sitesi var, onun yanında Organize Sanayinin girişi var. Genelev, bence Aşağı Nazilli"nin gelişimine de etkisi olmuştur. Biz geldiğimizden beri uğraştığımız konulardan bir tanesiydi, belki uzun yıllar diğer arkadaşlarımızda uğraştı fakat işletme sahiplerini bir araya getirmek gerçekten çok zordu. Ama 3 işletme sahibini bir araya getirmek bize nasip oldu. Bunda tabiî ki Başkan yardımcısı arkadaşlarımın da çok büyük katkısı oldu. En azından Nazillili olarak, Nazilli halkı olarak, Nazilli Belediye Başkanı olarak şehrimizin ortasında kalan Genelevi, şehir dışına çıkartmak bize nasip olduğu için çok müteşekkirim. En azından burada Aşağı Nazilli"nin gelişimine de katkı sağlayacak, en azından şuanda bulunduğumuz alan 4,5-5 dönüm arazi üzerine kurulan bir alan ve biz burada Allah nasip ederse yan taraflardaki evleri de alarak büyük bir Kentsel Dönüşüm yapmış olacağız. Aşağı Nazilli"ye ayrı bir çehre kazandıracağız. Çünkü yıllardan beridir aşağı Nazilli, hakikaten atıl bir durumda kalmıştır. Bu bir vesile olacak, bu bir bayram diye düşünüyorum. Bugün bu sorunumuzu çözdük, önümüzdeki günlerde Nazilli"de barlar sokağını da kaldırarak Nazilli"de en azından bu işlerin, nahoş işlerin şehir merkezinde olmasını yasaklamış olacağız. Herkese saygımız var ama şehir merkezinde kalan genelevin kaldırılmasının Nazilli için milat olacağını düşünüyorum” dedi.
Genelevin yıkılmasından önce odaları ve etrafı gezen başkan Alıcık, binalarda incelemelerde bulundu. Genelev 3 nolu binanın önünde bulunan gelir-gider defteri de dikkat çekti. Başkan Alıcık, alınan güvenlik önemlerinin ardından dozerin başına çıkarak, “Çok uğraştık, yıkması da bize nasip olsun” diyerek yıkımı kendisi gerçekleştirdi. Yıkımı mahalle sakinleri de yakından izledi.