Xiaomi'nin popüler modellerinden biri olan Redmi Note 9S bir süre önce ülkemizde de satışa sunuldu. Telefonun ilk çıkış fiyatı beklenenin hayli üzerindeydi. Lakin şu aralar Xiaomi Redmi Note 9S fiyatı 2500 TL seviyelerine kadar düşmüş durumda. Bu da telefonu öğrenciler için adeta biçilmiş kaftan yapıyor.

Dürüst olmak gerekirse günümüzde 3000 TL altına eli yüzü düzgün, iş görecek, ortalamanın üzerinde bir akıllı telefon bulmak zorlaştı. Malum şartlarda kısa bir araştırma yaptığımızda en uygun seçeneğin Xiaomi Redmi Note 9S olduğunu gördük. Dilerseniz aşağıdan telefonun detaylı incelemesine göz atabilirsiniz.

Telefonun genel hatlarıyla Redmi Note 9 Pro modelini andırdığı aşikar. Lakin arada ufak da olsa farklılıklar mevcut.

Hali hazırda Redmi Note 9S'in fiyat ve özellikleriyle tam bir öğrenci telefonu olduğu söylenebilir. 5020 mAh'lık bataryası, şık tasarımı, güçlü yonga seti ve günü kurtaran kamerasıyla öğrenciler için en makul seçimlerden biri olacaktır.

Elbette bütçesi daha geniş olanlar farklı alternatiflere de göz atabilirler. Lakin benim bütçem 2500 TL civarı diyorsanız, Xiaomi Redmi Note 9S modelini mutlaka seçenekleriniz arasına almanızı tavsiye ederiz.

Eğer bütçeniz 3000 TL civarındaysa o zaman Redmi Note 9 Pro'ya göz atabilirsiniz. Zira bu fiyatlara alabileceğiniz kaliteli telefonların sayısı hayli kısıtlı diyebiliriz.