Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Xiaomi, son zamanlarda hakkında çok şey yazılan Xiaomi Mi Mix 4 modelini resmi olarak yakında tanıtacak. Ekran altı kamera teknolojisi ile gerçek tam ekran deneyimi sunacak olan bu telefon hakkında yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Teknik özelliklerinin büyük bir bölümü çoktan sızan Mi Mix 4’ün bugün de en net görselleri yayınlandı. Xiaomi’nin posterinin sızması ile ortaya çıkan bu görsel, telefonun tasarımı hakkında birçok detayı da ortaya çıkarmış oldu.

Gücünü Snapdragon 888 Plus yonga setinden alacak olan bu modelde QHD+ çözünürlüğünde bir ekranın yer verileceği söyleniyor. Ancak şimdilik ekranın boyutu hakkında tam bir bilgi bulunmuyor.

Muhtemelen 6.5 inç civarında bir ekran boyutuna sahip olacak olan Mi Mix 4’ün kamera sistemi hakkında da şimdilik net bir bilgi yok. Xiaomi bu sefer sızıntılar konusunda oldukça önlem almış olacak ki tanıtımına günler kala bile telefonun tüm özellikleri halen sızdırılamadı.

Yash Raj Chaudhary'ın paylaştığı görselde Mi Mix 4'ü görebilmek mümkün.



Fiyat konusunda Çinli firma bildiğiniz gibi uygun fiyat politikası izliyordu. Ancak bu modelde ekran altı kamera teknolojisi olacağı için fiyatın 950 dolar bandında olacağı bekleniyor. Türkiye’de 12.000 TL’den aşağıya satılmayacağını düşündüğümüz telefonun MIUI 12.5 ile geleceğini belirtelim. Xiaomi’nin açıklamalarına göre MIUI 13 güncellemesinin testleri henüz tamamlanmış değil.

Apple ve Huawei gibi ekosistem kurmak isteyen XiaomiMIUI 13’ü bu yüzden yıl sonuna doğru ancak hazır etmesi mümkün görünüyor. 

Mi Mix 4 hakkında neler düşünüyorsunuz?