Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Görünüşe göre Çinli şirket Xiaomi, son derece başarılı akıllı bant serisine olağanüstü bir ürün daha eklemek istiyor. Mi Band X görünüşe göre sarmal bir ekrana sahip olacak ve saat kayışları olmadan, takmak ve çıkarmak için manyetik bir bilezik tokası kullanacak.

Bu ürün Xiaomi Mi Band X adını taşıyacak ve en büyük silahı fütüristik esnek bir ekran olacak.  Xiaomi Mi Band X esnek ekranlı akıllı bileklik olarak tanıtılacak. Tüm göstergeler Xiaomi'nin aslında böyle bir ürün üzerinde çalıştığı ve sınırlarını yeniden zorlayacağı yönünde birleşiyor. 



Xiaomi Mi Band X, 4 ana özelliğe sahip son derece hafif ve ince bir tasarıma sahip. Muhtemelen en dikkat çeken şey tüm bileği 360 derece kavrayabilen ince esnek ekrana sahip olması olacak. Şirket, bu saatin standart akıllı saatlerden yüzde 230 daha fazla ekran alanına sahip olduğunu ve bir Android telefonda görülen çoğu özelliği içerdiğini iddia ediyor. Gelen bilgilere göre, ekranınızın boyutu yaklaşık 4 inç olacak, mevcut 1.56 inç ile karşılaştırırsak önemli bir rakam.

Mi Band X’in 360 derece esnek ve kavisli bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra dış yüzeyinin büyük bir kısmının ekrandan oluşması beklenen akıllı bileklik, son derece ince ve hafif yapısı ile de dikkat çekecek. Band X’in ele sabitlenmesi manyetik bir toka ile sağlanıyor ve bu da kullanım kolaylığı sağlıyor. Yeni Xiaomi Mi Band X akıllı bileklik "Obsidian" renginde olacak.

Mi Band X akıllı bilekliğin teknolojik bir cihaz olacağı düşünüldüğünde, "son derece ince ve hafif" olmasının yanında, "teknolojiyle dolu" olması bekleniyor.