Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi yeni amiral gemisi modeli için geri sayıma geçmiş durumda. Bir süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan Çinli üretici, açtığı Mi Store şubeleri ile ismini daha da geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı.

Takındığı agresif fiyat politikası ile kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine erişen Xiaomi, 23 Şubat’ta model yelpazesine yeni bir cihaz daha ekleyecek.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi 10, eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa 23 Şubat’ta tanıtılacak. Tabi ki şu aralar Çin korona virüsü ile boğuştuğu için hiçbir organizasyona kesin gözüyle bakmamak gerekiyor. Keza Çin dışındaki büyük organizasyonlar bile bu virüs salgını yüzünden iptal edildi. Ayrıca Çin’de üretimi devam eden pek çok ürünün ilerleyen dönemde stok sıkıntısı yaşaması da olası görünüyor.

Bunları bir kenara bırakacak olursak, Mi 10’un şimdiye kadar pek çok defa gündeme geldiğini söyleyebiliriz. Zira sızdırılan raporlar sayesinde telefon hakkındaki pek çok detayı da öğrendik. Nitekim geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir video ile Mi 10 tasarımı ve yonga seti de netlik kazanmış oldu. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.