Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bugün Çinli teknoloji devi Xiaomi, yarın için yeni ürünler sunacağı bir etkinlik düzenleyeceklerini duyurdu.

Etkinlik afişine bakılırsa, insan gözünün bir görüntüsü var gibi ve “Geleceği Gör” olarak çevrilebilecek bir başlık içeriyor. Bu yüzden afiş bize pek bir şey açıklamasa da, ürünün gözlerle bir ilgisi olabileceği oldukça açık görünüyor.

Çinli kullanıcılar, yorumlar bölümünde bu afiş için, yeni bir akıllı saat, yeni fotoğraf teknolojisi, tamamen kablosuz şarj ve çok daha fazlası dahil olmak üzere olası ürünler hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya çıkardılar. Ayrıca bunun bir VR (sanal gerçeklik) ürünü olduğu yönündeki spekülasyonlar da mevcut.

Bu etkinlikle alâkalı Çinli blogcu, Digital Chat Station bir sızıntı yaptı. Sızıntıya göre, ürünün akıllı telefonlarla hiçbir ilgisi olmadığını, aslında bir akıllı gözlük olduğunu iddia etti.



Yorumda ayrıca lüks gözlük üreticisi Dior'a da atıfta bulunuluyor, bu da iki şirket arasında bir işbirliği olabileceği anlamına geliyor. Digital Chat Station'ın açıklamaları genellikle bizleri haklı çıkardığı göz önüne alındığında, şu anda en gerçekçi spekülasyon bu gibi gözüküyor.



Xiaomi'nin 15 Eylül'de küresel kullanıcılar için planladığı ve yeni Xiaomi 11T serisini de bu etkinlikte duyuracağını biliyoruz.

Xiaomi 11T serisi, temel ve Pro varyantı olmak üzere iki model içerecek. Her iki cihaz da Meteorite Gray, Celestial Blue ve Moonlight renkleriyle birlikte gelecek. 8GB RAM ve 128GB dahili belleğe veya ikinci seçenek olarak 8GB RAM ve 256GB depolamaya sahip versiyonlarla satışa sunulacak.

Fiyatlandırmaya gelecek olursak, Avrupalı ​​bazı perakendeci firmalar, 128 GB'lık varyantın 740 € fiyattan satışa çıkacağını, 256 GB'lık modelin ise 770 € fiyatla satışa sunulabileceğini açıkladılar.

Yarın ki etkinlik hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?